Fallout Shelter update 1.5 nu beschikbaar

Fallout Shelter update 1.5 nu beschikbaar

Bethesda kondigt aan dat de 1.5-update voor Fallout Shelter, de eerste mobile game die plaatsvindt in het gekende Fallout-universum gecreëerd door Bethesda Game Studios, nu beschikbaar is. Fallout Shelter’s Update 1.5 is er om het leven van de Overseer te vergemakkelijken!

Met Update 1.5, is het voortaan mogelijk ongewenste items tot schroot te herleiden en ze in Junk om te toveren om nog meer gear te bouwen. Grijp dus je kans om opslagruimtes uit te mesten en nieuwe, coole spullen te maken. Er werden ook nieuwe aanpassingsopties voor het kapsalon voorzien en nieuwe outfits om te craften die ook terug te vinden zijn in lunchboxes. Je zal het moeilijk hebben jouw dwellers nog te herkennen nadat je er mee klaar bent. Je kan ze er zelfs als Ghouls laten uitzien!

Overseers gebruikmakend van een iPhone 6s of 6s Plus kunnen voortaan genieten van Fallout Shelter’s nieuwe 3D Touch-ondersteuning. Met 3D Touch is het mogelijk meteen je vaults te openen en het hoofdmenu over te slaan. Je kan ook 3D Touch gebruiken om dwellers aan kamers toe te kennen en opslagruimtes te openen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.