Fallout Shelter-update nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Fallout Shelter-update nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Bethesda kondigt aan dat er een nieuwe update verkrijgbaar is voor Fallout Shelter, de eerste mobiele game die zich plaatsvind in het Fallout universum van Bethesda Game Studios, gratis voor Android- en iOS-apparaten.

Dankzij Vault-Tec werden een nieuwe modus, extra gereedschap en nieuwe features die je helpen bij het beschermen en het perfectioneren van je Vault aan de game toegevoegd:

– Nieuwe Vault-Tec netwerkprotocollen. Het is voortaan mogelijk je Vault in de “cloud” op te slaan en je Vault-experimenten op al jouw apparaten voort te zetten.

– Bepaalde Dwellers hebben het zien van een mysterieus individu in Vaults rond het Wasteland gerapporteerd. Vault-Tec beloont iedereen met een bottle cap die dit individu weet te identificeren.

– Alle uitdagingen reeds voltooid? Dan hebben we voor jou de Survival-modus in petto! Meer gevaar. Meer glorie. Maak Vault-Tec trots!

– Dwellers kunnen voortaan gereedschap van dode Raiders hergebruiken. Gear up!

– Ben je een ervaren Overseer die al een Vault-training heeft ondergaan? Dan kan je voortaan de tutorial overslaan!

– In een poging de Overseers bij het onderhouden van hun Vaults toe te staan, heeft Vault-Tec een statistiekenpagina toegevoegd aan de Vault Dweller’s Survival Guide (VDSG).

– Russisch als beschikbare taal toegevoegd.

– Blijvend onderhoud aan de Vault-simulatie. U vraagt, Vault-Tec draait!

Na de release in juni op de App Store wist Fallout Shelter wereldwijd hoge toppen te scheren als meest gedownloade game in 48 landen en als meest gedownloade app (van gelijk welke soort) in 25 landen. Tijdens E3 2015 werd Fallout Shelter door verschillende media geprezen en mocht het verschillende awards in ontvangst nemen waaronder ‘Game of the Week’ van Touch Arcade en nominaties als ‘Biggest Surprise’ van IGN en ‘Best Handheld/Mobile Game’ van Game Critics Awards.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.