Wereldwijd mobiel succes voor Fallout Shelter

Wereldwijd mobiel succes voor Fallout Shelter

Bethesda Softworks kondigt aan dat Fallout Shelter – de eerste mobiele game die zich afspeelt in het Fallout universum – al snel sinds de release ervan de lijst aanvoerde van best gedownloade mobiele game in 48 landen, en de best gedownloade app in 25 landen. Todd Howard, Game Director bij Bethesda Game Studios:

We spelen voortdurend games op onze telefoon, en we hebben er altijd één willen maken. Dat onze eerste mobiele game meteen zo’n respons krijgt, is ronduit geweldig. Het toont aan dat gamers diepgang weten te waarderen en dat ze evenveel van Fallout houden als wijzelf.

Fallout Shelter wist al snel de lijst van meest gedownloade apps aan te voeren, vóór King’s Candy Crush, om de derde meest gedownloade app in de US te worden, en wordt geprezen voor de leuke en verslavende gameplay en de gebruiksvriendelijke benadering van in-app aankopen. Fallout Shelter blijft de meest gedownloade gratis game in de App Store & de wereldwijde dagelijkse speelsessies overschreden de 70 miljoen.

Fallout Shelter is een post-nucleaire strategie en simulatie game die jou de controle geeft over een goed uitgeruste ondergrondse Vault. Bouw de perfecte Vault uit een keuze aan kamers, beheer je eigen bloeiende community van Vault Dwellers, en bescherm hen van de gevaren van het Wasteland. Vault-Tec heeft je voorzien van de tools, maar vanaf nu is het initiatief aan jou.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.