Final Fantasy XV multiplayer Comrades standalone-editie nu verkrijgbaar

Final Fantasy XV multiplayer Comrades standalone-editie nu verkrijgbaar

Square Enix vervolgt de viering van de tweede verjaardag van het bekroonde Final Fantasy XV met de release van een standalone-editie van Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades. Dankzij een speciale samenwerking met de populaire MMO Final Fantasy XIV Online, kunnen spelers vanaf vandaag ook beginnen aan een nieuwe quest, “Adventurer from Another World”.

De standalone editie van Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. In de standalone-editie kunnen tot vier spelers samenwerkend deelnemen aan diverse Hunt-, Defense- en Escort-missies. De nieuwe update voegt tien krachtige eindbazen toe (een ervan komt later beschikbaar), inclusief Fierce, Cerberus en Melusine, om samenwerkend met andere spelers te verslaan. Huidige bezitters van Final Fantasy XV Multiplayer Expansion: Comrades voor Xbox One en PlayStation 4 kunnen de standalone editie gratis downloaden. Pc-spelers kunnen voor de Comrades-uitbreiding verschillende updates downloaden.

Dankzij een samenwerking met Final Fantasy XIV Online kunnen spelers vanaf vandaag in het hoofdspel ook deelnemen aan de speciale quest “Adventurer from Another World”. In deze quest reist Noctis met de mysterieuze Miqo’te, Y’jhimei naar Perpetouss Keep, wat uiteindelijk leidt tot een episch gevecht met de primal Garuda. Na het voltooien van de quest, kunnen de dapperste spelers proberen “The Howling Eye (Extreme)” op een hoger moeilijkheidsniveau te halen. Avonturiers die hierin slagen, worden beloond met speciale Final Fantasy XIV-thema-kostuums voor Noctis, Ignis, Gladiolus en Prompto. Na het voltooien van de quest kunnen spelers bij de winkel van Perpetouss Keep ook nieuwe wapens aanschaffen, waaronder een nieuw zwaard, grootzwaard, mes en vuurwapen dat is geïnspireerd door het Garuda-wapen.

Terwijl de verwachtingen hoog oplopen voor de release van de Episode Ardyn DLC in maart 2019, kunnen fans uitzien naar een nieuwe trailer voor een speciale anime-aflevering getiteld Final Fantasy XV Episode Ardyn – Prologue, deze verschijnt zaterdag 15 december op het officiële YouTube-kanaal.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.