Final Fantasy XV nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten, eerste deel gratis

Final Fantasy XV nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten, eerste deel gratis

Square Enixmaakt bekend dat Final Fantasy XV Pocket Edition verkrijgbaar is in de App Store, Google Play Store en de Amazon App Store. Beleef het avontuur van Final Fantasy XV waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de nieuwe artstijl en eenvoudige aanraakbesturing is deze hooggeprezen console-titel nu toegankelijker dan ooit. Deze titel is speciaal gemaakt voor mobiele apparaten en vertelt in tien episodes het verhaal van kroonprins Noctis en zijn wapenbroeders Prompto, Ignis en Gladiolus. Episodes 2 – 10 kunnen apart of als bundel aangeschaft worden.

Noctis, de kroonprins van Lucis staat op het punt te trouwen met Lady Lunafreya van Tenebrae, als symbool van de beloofde vrede tussen de naties Lucis en Niflheim. Noctis weet dan nog niet dat hem een zware reis wacht. Deze titel ondersteunt iPhones en iPads met iOS 11.1 of nieuwer, sommige Android-apparaten met Android 5.0 of nieuwer, en Amazon Fire HD 10 (2017). Deze titel zal in 2018 ook verschijnen voor Windows 10-apparaten en tvOS.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.