Final Fantasy XV Royal Edition en Windows Edition verschijnen in maart

Final Fantasy XV Royal Edition en Windows Edition verschijnen in maart

Square Enix onthult vandaag de nieuwe Final Fantasy XV Royal Edition voor Xbox One en PlayStation 4 en meer details over het komende Final Fantasy XV Windows Edition voor Steam, Origin en Windows 10. Deze speciale versies zijn verkrijgbaar vanaf 6 maart. Naast de hoofdgame bevatten ze meer dan 20 add-ons / DLC (downloadbare content)-extra’s, en andere toevoegingen, zoals een uitgebreide map van Insomnia met nieuwe vijanden en zijmissies, en een first-person camerastand.

Final Fantasy XV Royal Edition en Final Fantasy XV Windows Edition bieden toegang tot het volgende:

Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.

Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook vissen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.
Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.

Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.

Een schat aan downloadbare content inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.

Alle huidige season pass-content inclusief Episode Glodiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades en Episode Ignis.

Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van Final Fantasy XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.
Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.