Free-to-play FIFA World trapt af met bèta

Free-to-play FIFA World trapt af met bèta

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat de open bèta van EA SPORTS FIFA World, een nieuwe free-to-play game voor PC, wereldwijd wordt gestart met ondersteuning voor negen talen.

EA SPORTS FIFA World is gemaakt door het bekroonde ontwikkelteam van EA Canada. Ze hebben de game zo ontworpen dat alle fans er meteen mee aan de slag kunnen. De game bevat de HD-consolegameplay van EA SPORTS FIFA, FIFA Ultimate Team en een boel nieuwe functies, en biedt de leuke en intense voetbalervaring waar alle FIFA-games om bekend staan. Met meer dan 16.000 spelers en 600 clubs uit meer dan 30 officiële competities krijg je als speler toegang tot je favoriete spelers in de online speltypen en speltypen voor één speler. producent Alex Grimbley:

Door de FIFA franchise naar het PC platform als een free-to-play game te brengen, geven we miljoenen fans de kans om de authentieke FIFA ervaring, met award-winnende gameplay en gelicenseerde leagues te beleven. Tegelijkertijd hebben bestaande FIFA fans nu een nieuwe manier om te genieten van de game waar ze al van houden, met dagelijkse nieuwe content en de mogelijkheid om op bijna elke PC te spelen.

Als aanvulling op Seasons, een speltype waarin je 10 divisies moet doorlopen, zijn er nieuwe functies toegevoegd tijdens de beperkte open bèta. Accomplishments is speciaal ontworpen voor FIFA World om fans te belonen voor het voltooien van dynamische taken, op basis van scenario’s uit het echte voetbal. In Tournaments moet je als speler AI-clubs en nationale elftallen uitschakelen op weg naar de titel en allerlei beloningen. Met Match Invites kun je je vrienden online uitdagen en uitvechten wie de beste is.

De Social Hub is het centrum van FIFA World. Daar kun je met je vrienden gamecontent delen, beoordelen en bespreken. FIFA World is echt een live game door nieuwe content als Featured Tournaments en Limited Time Accomplishments, die elke week worden geüpdatet. Ook is er een realtime Transfer Market waar spelers hun items uit de game kunnen beheren. De game is gemaakt voor de gemiddelde laptop of desktop. Iedereen met een breedbandverbinding kan nu een leuke, gratis en authentieke voetbalgame spelen.

Meld je hier aan om te beginnen met het samenstellen van een club in EA SPORTS FIFA World.
er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.