GameParty neemt afscheid van Harmen

GameParty neemt afscheid van Harmen

We schrijven vaak over fantastische dingen op GameParty. De beste momenten die we uit de wereld der videogames, de mooiste trips die we mogen maken en uiteraard het jaarlijkse bezoek aan de Gamescom. De epische verhalen die ontwikkelaars ons voor blijven schotelen en de toffe momenten tijdens online sessies. Helaas zijn er ook nieuwsberichten die we liever niet schrijven. Dit is er eentje.

Tien jaar lang was Harmen een sterke kracht achter GameParty. Hij begon als een schrijver van artikelen en nieuws, maar wist zich op te werken tot Public Relations en eindredacteur. Door hem zagen onze teksten er zo goed uit. Ook waren zijn eigen artikelen stuk voor stuk sterk. Denk eens aan zijn column waarin hij stilstond bij het feit dat de nieuwe consoles eigenlijk gewoon PC’s zijn, het moment waarop hij weer in de Xbox One begon te geloven of zijn smeekbede richting ontwikkelaars om nieuwe WO II games te krijgen. Zijn feature met de naam ‘Te koop: PlayStation 4 + 3 games + 1 jaar PS Plus‘ werd één van de best gelezen artikelen op de website! Zijn meest populaire reviews? Die van inFAMOUS: Second Son, Killzone: Shadow Fall en Child of Light. Zijn laatste artikel las je net in de vorm van Battlefield Hardline – De singleplayer. Nu zijn we op het punt aangekomen waarop Harmen GameParty achter zich laat om nieuwe dingen te gaan doen.

Harmen heeft een groot aandeel gehad in de website die je voor je hebt. Tijdens elke Gamescom hielp hij mee om de planning zo goed mogelijk te krijgen, om de meeste afspraken in te plannen en om te denken aan nieuwe projecten. Het heel de nacht opblijven om de E3 in kaart te brengen zal nooit meer hetzelfde zijn. Naast zijn journalistieke input en toffe visie op de gamesindustrie gaan we vooral zijn bijzonder droge humor missen. Soms wat kinderlijk, soms wat goor, maar altijd hilarisch. Harmen, vanuit GameParty bedanken we je voor alles dat je hebt gedaan in de laatste tien jaren. Hoewel je achter de schermen misschien af en toe nog even je gezicht laat zien, zal het moeilijk zijn om jouw lege plek te vullen. Succes met dat wat je gaat doen!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.