GameParty tijdens de E3; een overzicht

GameParty tijdens de E3; een overzicht

Het duurt niet lang meer voordat de totale gekte los gaat barsten. Op 9 juni trapt Microsoft de E3 af met haar persconferentie. Een dag later opent de beurs zelf en is E3 2014 een feit. Hier op GameParty houden we je natuurlijk helemaal op de hoogte. Dit jaar beter dan ooit.

We hebben veel content gepland staan. Zoveel dat we je nu al even willen laten weten wat je voor, tijdens en na de beurs op de website kunt verwachten. Vanaf morgen trappen we af met vooruitblikken. Elke redacteur werd gevraagd om een preview te schrijven van de game waar hij of zij het meeste naar uit aan het kijken is. Daarnaast doen we allemaal onze voorspellingen. De glazen bol is flink gebruikt. Hierdoor kun je aankomende week elke dag zo’n drie extra artikelen vinden op de website. Uiteraard buiten de normale gang van zaken om.

Wanneer de persconferenties plaats gaan vinden zit je op GameParty natuurlijk goed voor al het laatste nieuws. Daarnaast kun je van elke persconferentie een verslag verwachten (met daarin al het nieuws netjes op een rij) en gaan we voor deze speciale gelegenheid de Up2Date niet alleen op zondag plaatsen, maar op elke dag van de week. Je hebt dus steeds een mooi overzicht van al het het nieuws van die dag. Daarnaast zal de week van de E3 ook aangevuld worden met extra achtergronden rondom de beurs, het verleden en meer…

Hier blijft het niet bij. Na de E3 blikken we met z’n alle terug op de beurs. Was het zo episch als dat we gehoopt hadden? Wat viel tegen? Waar staan we om te springen? Gaat next-gen nu echt beginnen? Kortom, voor, tijdens en na de E3 zit je op GameParty helemaal goed. “We got you covered.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.