Games Xbox One te streamen naar Windows Phone?

Games Xbox One te streamen naar Windows Phone?

Streamen van games naar andere apparaten lijkt tegenwoordig simpel te kunnen. Met je PlayStation 4 kun je overal ter wereld je spellen streamen naar je PC of Mac. Met een Xbox One is het ook niet lastig om je game naar de PC te sturen. Nu blijkt dat er misschien een extra optie gaat komen. In de beta-versie van de Xbox One app voor Windows Phone staan verwijzingen naar het streamen van je Xbox One naar je telefoon. De functie werkt echter nog niet. Reddit-gebruiker Eric5949 vond de verwijzing en deed verslag in de Windows Phone subreddit.

Hoewel hij het streamen al wel aan kon zetten, gebeurde er nog helemaal niets. De app geeft de melding dat het momenteel niet mogelijk is om de functie te gebruiken en dat de gebruiker het op een later tijdstip nog eens moet proberen.

Microsoft heeft zelf nog geen reactie gegeven rondom het streamen van je Xbox One-games naar je telefoon. Het klinkt ons echter als een logische optie en we zouden ons niet verbazen als de Android en iOS-versies van de app deze functionaliteit ook gaan krijgen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.