Geen strijd is hetzelfde in Battlefield 1

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

Geen strijd is hetzelfde in Battlefield 1

Geen strijd is hetzelfde in Battlefield 1

DICE, een studio van Electronic Arts nodigt je uit voor een wereld van ontdekking en epische oorlogvoering met continu veranderende gevechten, only in Battlefield 1.

Intuïtieve verwoesting en dynamisch weer garanderen dat geen strijd ooit hetzelfde is. Baan je een weg door muren en gebouwen voor nog meer gameplay-mogelijkheden, schakel de vijand uit op creatieve manieren, en schrijf geschiedenis op het terrein om je heen met intuïtieve verwoesting. Door jouw acties verandert de ongerepte wereld rondom in een verwoest landschap. Met dynamisch weer moet je je tactiek afstemmen op weersveranderingen, omdat de elementen een rol spelen in de strijd. Of je dezelfde map speelt op een heldere dag, in zware mist of in regen, beïnvloedt wat je ziet en hoort, zodat je wordt gedwongen om je speelstijl af te stemmen op een continu veranderend strijdveld.

Operations introduceert een hele nieuwe manier om multiplayer te spelen. In Battlefield 1 speel je een serie gerelateerde gevechten op meerdere frontlinies. Speel een reeks gevechten waar je acties ook na de match consequenties hebben, terwijl je probeert om grondgebied te veroveren of aanvallers terug te dringen. Op momenten waarop je denkt dat alles verloren is, roep je de Behemoths op: de grootste volledig door spelers bestuurde voertuigen die je ooit in Battlefield hebt gezien. Zwerf over het strijdveld en laat het vuur regenen op de vijand om door de verdedigingslinies te breken. Totale oorlog voelde nog nooit zo episch. Bestuur de Armored Train, het Air Ship of het Battleship om het strijdveld te land, ter zee en in de lucht te domineren.

Met Battlefield 1 proberen we het meest dynamische schietspel ooit af te leveren. We willen zeker weten dat geen strijd voor de spelers ooit hetzelfde is, en met de introductie van Operations bieden we de fans variatie op het gebied van gameplay en creativiteit. En alleen in Battlefield 1 kun je met de Behemoths een Air Ship in een luchtgevecht storten.

– Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE

De open bèta van Battlefield 1 gaat later deze zomer live. Om eerder toegang te krijgen, kunnen spelers zich hier registreren om Battlefield Insider te worden. Ze krijgen ook toegang tot in-game beloningen, exclusieve content en voorproefjes van Battlefield 1 (en het laatste nieuws over andere EA-games, diensten en evenementen).

Battlefield 1 wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, Origin voor de pc en de PlayStation 4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition reserveren, kunnen gaan spelen vanaf 18 oktober.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.