Geen Watch_Dogs op releaselijst Nintendo

Geen Watch_Dogs op releaselijst Nintendo

Er gingen geruchten dat Watch_Dogs niet ging verschijnen op de Wii U. Dit terwijl de game wel voor dat platform aangekondigd is. Ubisoft heeft tot op heden niet op het bericht gereageerd, maar de titel ontbreekt inmiddels ook op Nintendo’s releaselijst voor 2014.

Nintendo heeft een lijst vrijgegeven met daarop de titels die in 2014 zouden gaan verschijnen voor de Wii U. Ubisoft’s game stond er niet tussen, dit terwijl de lijst volgens Nintendo helemaal klopt. Ook is het niet zo dat Ubisoft zomaar vergeten is op de lijst, Child of Light staat namelijk wel genoemd. Intussen zijn er al winkels bezig met het annuleren van pre-orders voor de Wii U-versie van Watch_dogs. De geruchten worden zo steeds hardnekkiger. Het is tijd dat Ubisoft antwoorden gaat geven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.