Gratis content-updates voor Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Gratis content-updates voor Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Gratis content-updates voor Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft verschillende gratis content-updates en kenmerken aangekondigd die dit jaar verschijnen in Middle-earth: Shadow of War. Spelers kunnen de strijd om Mordor hiermee op nieuwe manieren voortzetten en elk episch moment vastleggen. De aangekondigde gratis downloadbare content-updates en kenmerken zijn:

Eindeloze strijd – Verdedig je forten tegen de legers van Sauron wanneer de Dark Lord probeert Mordor in te nemen tijdens de eindeloze strijd. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
Opstand – Vernietig de rebellerende Ologs en Uruks in je legers, die de Bright Lord proberen te ondermijnen. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
Uitgebreide fotomodus – Leg elke strijd en aanval vast met nieuwe filters, frames en texturen dankzij deze foto-update. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
Online gevechtsarena’s – Daag de Ork-volgeling van een andere speler uit, Opperheer tegen Opperheer, voor een arenagevecht tot de dood om krachtige beloningen en upgrades te verdienen. (Beschikbaar vanaf 5 dec.)
Zware moeilijkheid – Een nieuw, hoger moeilijkheidsniveau dat nog uitdagender is dan Nemesis, zonder laatste kansen. (Beschikbaar vanaf 12 dec.)
Daarnaast zijn er nu releasedatums aangekondigd voor de Slaughter Tribe Nemesis Expansion (Beschikbaar vanaf 21 nov.) en de Outlaw Tribe Nemesis Expansion (Beschikbaar vanaf 12 dec.), die beide deel uitmaken van de Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass.

De Middle-earth™: Shadow of War™ Expansion Pass is verkrijgbaar voor €39,99 of als onderdeel van de Shadow of War™ Gold Edition voor €99,99. De Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding, de Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding en de Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding is los verkrijgbaar voor €19,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.