Gratis games op Nintendo Switch zijn tijdelijk beschikbaar

Gratis games op Nintendo Switch zijn tijdelijk beschikbaar

Tijdens de aankondiging van de Switch werd bekend dat mensen die een abonnement nemen op de online service van de console gratis games krijgen. Hoewel het geen nieuwe games zijn, maar titels die eerder verschenen op de NES en SNES, is het een leuk gebaar van Nintendo. Echter, nu blijkt dat de spelers deze games niet mogen houden. Chris Kohler van Wire heeft een medewerker van Nintendo gesproken welke hem uitlegde dat deze games alleen gratis gespeeld kunnen worden wanneer ze tijdelijk beschikbaar komen. Daarna moet de speler, mocht de interesse in het spel blijven, alsnog betalen.

https://twitter.com/kobunheat/status/819956802741747712?ref_src=twsrc%5Etfw

De vergelijking met Xbox Games with Gold en PlayStation Plus werd snel gemaakt. Echter, waar je op de consoles van Microsoft en Sony de game mag spelen zolang je een abonnement blijft hebben, moet je bij Nintendo de game weer inleveren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.