Gratis uitbreiding voor Star Wars Battlefront 2 in december, ook singleplayer

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Gratis uitbreiding voor Star Wars Battlefront 2 in december, ook singleplayer

Gratis uitbreiding voor Star Wars Battlefront 2 in december, ook singleplayer

Er is behoorlijk wat Star Wars nieuws naar buiten gekomen afgelopen nacht. Niet alleen weten we dat Rian Johnson, regisseur van Star Wars Episode 8: The Last Jedi nog eens een complete filmtrilogie gaat maken binnen het universum en dat Disney een live action Star Wars tv-serie heeft aangekondigd, ook zijn de eerste DLC plannen voor Battlefront 2 bekend gemaakt. Op vijf december zal de game je de keuze geven om een kant te kiezen. Ga je strijden voor The First Order of sluit je je aan bij The Resistance? De keuze die je maakt is belangrijk, je gaat namelijk speciale evenementen krijgen waarbij je vecht voor jouw factie. En wint jouw factie? Dan krijg jij extra’s te inlokken.

Op 13 december sluit Finn zich aan als speelbaar personage bij The Resistance en zal Captain Phasma The First Order ondersteunen. Die week zijn deze personages te koop met je in-game credits. De factie die deze week wint krijgt ook meteen een toffe upgrade voor deze personages. Ook zal deze dag de boeken in gaan als de dag waarop de multiplayer een uitbreiding krijgt. Zo zal de map spelende op planeet Crait live gaan. De planeet speelt een grote rol in de nieuwe film. Ook zal in Starfighter Assault de map D’Qar vrij komen, inclusief een nieuw schip voor de helden: Tallie Lintra’s RZ-2 A-wing. Vanaf deze dag krijgt Poe Dameron’s T-70 X-wing ook een nieuwe mogelijkheid, geïnspireerd op The Last Jedi.

Maar hier blijft het niet bij. Ook de singleplayer krijgt een uitbreiding in de vorm van Star Wars Battlefront 22: Resurrection. Hierin be je opnieuw Iden Versio tijdens de eerste dagen van The First Order. Aangezien de originele game loopt tot de begindagen van The Force Awakens, sluit de game hierdoor naadloos aan op dat wat komen gaat. Hoeveel levels het gaan zijn is nog niet bekend. Alle content is geheel gratis.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.