GTA Online: After Hours nu beschikbaar

GTA Online: After Hours nu beschikbaar

Werk jezelf omhoog van leegstaand pandeigenaar tot de baas van de populairste tent in de clubscene – nu Gay Tony weer terug is in GTA Online: After Hours. Start je onderneming met behulp van de legendarische Tony Prince: neem een geluidsinstallatie, kies je decor en boek superster-DJ’s om de club dag en nacht tot aan de nok te vullen- en gebruik deze als dekmantel voor de meest geconcentreerde criminele ondernemingen ooit in San Andreas. Via de centrale computer van dit uitgestrekte ondergrondse magazijn, kan je tech-team grote hoeveelheden smokkelwaar opbouwen uit alle bedrijven die je bezit – dit alles zonder dat je maar iets hoeft uit te voeren.

Voer missies uit om er zeker van te zijn dat je alles tot je beschikking hebt om je club op te zetten – bar en beveiligingspersoneel, uitrustingen, en een vaste DJ – en promoot vervolgens je club om je zichtbaarheid te vergroten – en laat het geld binnenstromen.

En nu je er toch bent, kun je net zo goed wat lol trappen: maak de dansvloer onveilig met nieuwe dansmoves om kans te maken op een prijs, drink bubbels in de VIP-ruimte, geef je vrienden shotjes van achter de bar- en houd je ogen open voor de komst van beroemdheden uit Los Santos, zoals als Jimmy Boston en Lacey Jonas.

Dankzij Tony’s louche handlanger English Dave, heeft de gerenommeerde deep house titaan Solomun zich aangemeld als eerste vaste DJ, en een aantal van ’s werelds beste DJ’s zullen binnenkort ook door de stad zwerven, op zoek naar de juiste locatie om hun eigen unieke mix van moderne house en techno te draaien. Bekijk hier de lineup voor de aankomende weken:

– Solomun – 24 juli
– Tale of us – 31 juli
– Dixon – 7 augustus
– The Black Madonna – 14 augustus

Het magazijn van je club versterkt je gehele handel: elk bestaand bedrijf die je bezit kan vanuit hier beheerd worden met behulp van technici. Van je Smugglers Cargo Hangar tot je Biker Business Meth Lab. Mocht je je criminele netwerk willen uitbreiden, dan kun je gebruik maken van de scherp geprijsde bedrijfspanden van deze week en nieuwe zaken opzetten. Zorg er vervolgens voor dat je technische jongens voorraad opbouwen en nieuwe inkomsten genereren, terwijl jijzelf achter de booth rondwandelt om te genieten van topmuziek, en te kijken naar hoe je club losgaat.

Je zult een vloot nodig hebben om de lading te vervoeren die je technici verzamelen. Je kunt het snel in kleinere transacties verkopen, of ladingen van verscheidene bedrijven verzamelen om je smokkelwaar via riskante, grootschalige transacties te verkopen voor meer winst. Er zijn nieuwe voertuigen, gepast voor elk soort klus. De garage van je magazijn bevat een gratis Vapid Speedo Custom, die je monteur kan personaliseren met optionele bepantsering en een draaibaar machinegeweer. De Maibatsu Mule Custom en MTL Pounder Custom zijn grotere voertuigen voor riskantere leveringen, elk met bepantsering en aangepaste wapens om je goederen en nek te beschermen.

Er is een nieuw soort bendeoorlog naar Los Santos gekomen en bedrijfseigenaren met MC’s en organisaties kunnen spontaan vracht binnenhalen die voor het grijpen ligt in Freemode. Business Battles zijn unieke “wie het eerst komt wie het eerst maalt”-kansen om wat extra producten in beslag te nemen je clubvoorraad. Pas echter op, want elke moordenaar en hooligan in de stad kan meedingen naar de beetjes aan wapens en producten. Bevoorraad jezelf met benodigdheden – van krachtige wapens tot gepantserde voertuigen – en blijf je concurrenten voor; motieven om samen te werken zijn weinig betrouwbaar.

Tot en met 30 juli is het exclusieve Tony’s Fun House T-Shirt beschikbaar als je inlogt.

Maak je klaar voor symfonisch geluid op straat, aangezien de gierende banden van een gepersonaliseerde Dinka Jester Classic het opnemen tegen het huiveringwekkende gebrul van een Mammoth Patriot Strecht en het moeiteloze geronk van de Oclot Swinger. Plus een trio aan nieuwe bezorgvoertuigen die getransformeerd kunnen worden tot volledig bewapende, genadeloze voertuigen: de MTL Pounder Custom, Maibatsu Mule Custom en Vapid Speedo Custom. En dan heb je ook nog de Festival Bus….

· Dinka Jester Classic (Legendary Motorsport)
· Ocelot Swinger (Legendary Motorsport)
· Mammoth Patriot Stretch (Southern San Andreas Super Autos)
· Festival Bus (Southern San Andreas Super Autos)
· MTL Pounder Custom (Warstock)
· Maibatsu Mule Custom (Warstock)
· Vapid Speedo Custom (Included with Nightclub)

Mocht je een plek op de gastenlijst hebben gereserveerd (door je aan te melden bij GTA Online tussen 25 juni en 2 juli), blijven de beloningen binnen stromen. Gastenlijstleden krijgen namelijk een gratis bonus van GTA$ 350.000, en kunnen hun bebloede kogelvrije vest inruilen voor een onberispelijke Maisonette Los Santos shirt.

Breng vervolgens de verkoop van je business op gang met een exclusieve 40% korting op de Maibatsu Mule Custom & MTL Pounder Custom, en versterk deze met nog eens 40% korting op Armor Upgrades op beide voertuigen en de Vapid Speedo Custom, die bij je club hoort.

Gastenlijst-leden kunnen ook een psychedelisch tintje geven aan hun nachtclub vloot, met de exclusieve Sessanta Nove Multi-Color en Pink & Green Camo Liveries, of vier een decadent decennium in het Engelse imperium met de exclusieve For Queen and Country Livery voor de Ocelot Swinger.

Zorg ervoor dat je je Rockstar Games Social Club-account hebt gekoppeld aan je Facebookaccount, en bereid je voor op de exclusieve Facebook Gaming x Social Club: After Hours Live Stream Series met in-stream GTA$ beloningen. De eerste stream van deze speciale serie begint komende vrijdag 27 juli op Facebook.nl/rockstargames met onze officiële After Hours Live Stream via fb.gg, Facebook’s nieuwe thuis voor gamingvideo’s. Gehost door Rockstar’s eigen lounge lizard Laslow, het Rockstar Broadcast Team en special guest Facebook Gaming Creater all-star vrienden live vanuit Rockstar NYC. We bestormen de dansvloer, poppen flessen Blêuter’d en halen alles uit de kast om van Tonys Fun House de populairste club in Los Santos te maken. En voor de party people die zich live bij ons voegen via de Facebook-chat, die ook hun Social Club account hebben gekoppeld, zetten we de geldkraan open met in-stream GTA$ cash beloningen voor de gelukkige kijker. De Facebook Gaming In-Stream Rewards-serie gaat tot half augustus door met wekelijkse streams, met een select groepje Facebook Gaming Creator-vrienden op hun kanalen. Blijf op de hoogte van de info die later deze week wordt aangekondigd.

Ontvang tot en met 30 juli 25 procent korting op geselecteerde Properties, Businesses & Renovations, en neem de leiding op de zwarte markt door top-ondernemingen toe te voegen aan je criminele imperium.

• Hangars & Renovations
• Hangar Workshop
• Executive Offices & Renovations
• Executive Garages & Renovations
• Custom Auto Shop
• Special Cargo Warehouses
• Biker Clubhouses & Renovations
• Custom Bike Shop
• Biker Businesses
• Bunkers & Renovations

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.