Lost Saga nadert lancering nu gesloten bèta ten einde komt

Lost Saga nadert lancering nu gesloten bèta ten einde komt

Nexon Europe maakt een grote stap in de richting van de lancering van de multiplayer online vechtgame Lost Saga, nu de gesloten bèta tot einde komt. Met de lancering in het vizier wist de succesvolle bèta de snelgroeiende Lost Saga community meteen volledig te betrekken bij de ontwikkeling van de game.

Met een enorme cast bekende helden die het uitvechten over een grote verscheidenheid aan omgevingen, heeft Nexon Europe een groot aantal spelers verwelkomd in de gesloten bèta test. Spelers namen de gedaanten aan van meer dan 100 karakters uit mythen, sci-fi, geschiedenis, en legende, die allen zijn samengekomen voor genadeloos online knokken. Minkyu Kim, Manager of Game Operations bij Nexon Europe:

Uit reacties van duizenden spelers die in de bèta hebben deelgenomen blijkt dat we de magie van Lost Saga hebben kunnen voortzetten, met als resultaat een tevreden community die al sinds lange tijd naar de titel uitkijkt. We bedanken ieder die heeft deelgenomen in de gesloten bèta, en zullen alle feedback gebruiken om Lost Saga tot de beste multiplayer online ervaring te maken bij lancering.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.