Lost Saga bèta registratie gaat van start

Lost Saga bèta registratie gaat van start

Nexon Europe heeft de publiekelijk registratie voor de bèta van de online multiplayer vechtgame Lost Saga geopend. Lost Saga heeft haar virtuele deuren geopend voor de community nu dat Nexon Europe enthousiaste spelers verwelkomt voor de registratie voor een bètasleutel. Deze zal hen toegang verstrekken tot de gesloten bèta test die vanaf 27 februari plaatsvindt. Meer dan 3000 spelers hebben zich voorheen bij de Lost Saga community aangesloten en ook zij kunnen zich vanaf vandaag opnieuw van een veelgevraagde bètasleutel verzekeren, terwijl online multiplayer gevechten op hen wachten.

Behalve de bètasleutel registratie opent de pre client download op 25 februari, zodat deelnemers meteen kunnen beginnen met spelen wanneer de gesloten bèta test van start gaat. Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 20 omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander. Met flink wat succes achter de boeg heeft zich al een levendige community gevormd, in afwachting van nieuwe spelers die haar komen versterken en de toekomst van de game komen vormen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.