Officiële Lost Saga website nu geopend

Officiële Lost Saga website nu geopend

Nexon Europe kondigt vandaag de opening van de officiële Lost Saga website aan in de aanloop naar de gesloten bètatest die in februari zal plaatsvinden. Naast een scala aan informatie over het nieuwe online vechtspel, krijgen gebruikers de mogelijkheid tijdens hun bezoek aan te geven wat voor game zij graag zouden willen zien.

Met community gedreven gaming als haar voornaamste kernwaarde, nodigt Nexon Europe spelers uit om deel te nemen aan discussies over de ontwikkeling van de game, en vragen zij hen om meningen en verwachtingen over de game vanaf dag één te delen.

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 2D omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander. Met flink wat succes achter de boeg telt de community ondertussen al meer dan 2000 spelers, in afwachting van nieuwe spelers die haar komen versterken en de toekomst van de game komen vormen. Kenny Chang, bedrijfsdirecteur bij Nexon Europe:

De feedback die wij van onze community krijgen is erg belangrijk voor ons. Het is wat onze games vormt. Gelukkig hebben wij binnen onze titels een aanzienlijke groep uitgesproken spelers, die wij graag uitnodigen om mee te praten over Lost Saga, onze nieuwste en meest spraakmakende titel. We kijken er naar uit om van hen te horen wat zij graag in het spel willen zien.

Vanaf 6 februari is het mogelijk om je te registreren voor de gesloten bèta test die eind februari zal plaatsvinden. Het aantal bèta-sleutels dat zal worden uitgedeeld is beperkt, dus wees er snel bij!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.