Lost Saga staat klaar om te brallen tijdens open beta

Lost Saga staat klaar om te brallen tijdens open beta

Nexon Europe heeft de open beta van de gevierde online brawler Lost Saga aangekondigd. Met een reeks evenementen en prijzen was er nog nooit zo een goed moment om je bij de bloeiende community aan te sluiten – iedereen is welkom om mee te doen. Op 30 april zal een nieuwe lading bekende brawlers aan de game worden toegevoegd; favorieten uit klassiekers zoals BlazBlue en King of Fighters zullen beschikbaar zijn om mee te trainen en zo weer terug in vorm te komen op het strijdtoneel. De BlazBlue strijders zullen worden vertegenwoordigd door de duivels geklede Hazama en Ragna, terwijl spelers die smachten naar de actie van de SNK klassieker King of Fighters zich kunnen bewapenen met Redflame, Lori, of Kyo Kusanagi met zijn vurige vuisten. Gelijktijdig met de open bèta die nu start geeft Nexon Europe een reeks aan beloningen weg, of je nu meedoet via Facebook of YouTube, of simpelweg elke dag inlogt.

Spelers die hun Facebook profielfoto veranderen in één van de speelbare karakters uit de open bèta, hebben kans om 5,000 NX (Nexon Cash) te winnen die zij mogen uitgeven aan een willekeurige Nexontitel uit de uitgebreide catalogus, waaronder Lost Saga zelf. Ook spelers die vrienden uitnodigen om mee te spelen maken kans op 5,000 NX. Spelers worden daarnaast gevraagd om de game als zij willen op YouTube te beoordelen, om zo kans te maken op nog meer NX.

Creatievelingen maken ook nog eens kans om in de prijzen te vallen met het Comic Strip Evenement. Spelers die een leuk stripverhaal bedenken gebaseerd op de Lost Saga karakters, met tekstballonnen en ten minste 5 panelen, maken kans op NX en publicatie van hun inzending op de Lost Saga Facebook pagina voor duizenden fans. Zelfs spelers die niets liever willen dan gewoonweg knokken maken grote kans op in-game prijzen; spelers die elke dag inloggen worden beloond met alleen de beste prijzen die hen zullen helpen op weg naar de epische overwinning. Minkyu Kim, Game Operation Manager bij Nexon Europe:

De open bèta is een belangrijke fase voor ons om een foutloze game te kunnen uitbrengen, en we zijn meer dan bereid om terug te geven aan degenen die hierbij betrokken willen zijn. Met mogelijkheden om creatief te zijn, in de prijzen te vallen, en ook nog eens met karakters aan de slag te gaan die zoveel weg hebben van klassiekers zoals King of Fighters en BlazBlue, ben ik ervan overtuigd dat iedereen wint in deze stap op weg naar een buitengewone vechtgame!

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 20 omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander. De open bèta begon op 24 april waarna de officiële lancering snel zal volgen. Voor meer informatie en om zelf mee te kunnen doen ga je naar de officiële website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.