GTA V in de herfst naar de PC?

GTA V in de herfst naar de PC?

De petitie die online te vinden is om GTA V naar de PC te brengen is door vele duizenden gamers ondertekend. De geboden worden misschien al snel verhoord, volgens Nvidia kunnen we Grand Theft Auto V namelijk deze herfst al installeren op onze PC’s! Tijdens een financieel gesprek vertelde Chris Evenden, senior director of investor relations bij Nvidia namelijk dat de PC-gamers zich voor mogen gaan bereiden op een enkele gigantische releases op hun platform. Hij noemde Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV en Grand Theft Auto V.

Rockstar zelf heeft nog niets laten weten rondom een release van de game op de PC. Dat Nvidia weet van een PC-versie is niet verrassend. Videokaartproducenten zijn vaak betrokken bij de ontwikkeling van games. We weten dus nog niets zeker. Wat we wel weten is dat aankomende donderdag Grand Theft Auto Online onthuld gaat worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.