Guerrilla Games en Media Molecule niet op de E3

Guerrilla Games en Media Molecule niet op de E3

Ontwikkelaar Guerrilla Games is na heel wat delen in de Killzone-franchise toe aan iets nieuws. We weten dat de studio bezig is met compleet nieuwe IP, maar wat het precies gaat zijn weet niemand. Wie had gehoopt een antwoord te krijgen op de E3 komt bedrogen uit, de ontwikkelaar geeft aan daar het spel niet te tonen omdat er nog niet genoeg is om te laten zien.

No, we won’t be showing it right now. Simple reason: we are confident enough in the game, but it’s not something we can show and expect reasonable feedback. There is simply a lot of work that we need to do before we show it to our fans.

Ook Media Molecule zal niet aanwezig zijn in de show van Sony. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten dat ze niets nieuws gaan laten zien.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.