Halo 2 Anniversary mogelijk niet op 1080p

Halo 2 Anniversary mogelijk niet op 1080p

Op de E3 onthulde 343 Industries de Halo: Master Chief Collection. Onderdeel van deze epische collectie is Halo 2 Anniversary, een complete remake van het originele spel. Net als in Halo: Combat Evolved Anniversary gaat het mogelijk zijn om op elk moment terug te schakelen naar de versie zoals ‘ie tien jaar geleden verscheen. De nieuwe versie zou op 1080p lopen met zestig frames per seconden. Nu komt franchisebaas Frank O’ Connor hier op terug. Misschien gaat dit toch niet lukken, omdat er steeds twee versies van de game lopen, op twee verschillende engines. Wel doet de ontwikkelaar er alles aan om dit toch te bewerkstelligen.

There’s a chance that H2 [Halo 2] Anniversary campaign could run at a different resolution to accommodate the frame buffer. But the intent is to overcome that hurdle.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.