Halo TV-serie nog steeds in ontwikkeling

Halo TV-serie nog steeds in ontwikkeling

Showtime CEO David Nevins heeft laten weten dat de tv-show rondom Halo nog steeds zeer actief in ontwikkeling is. Hij gaf aan dat er zelfs al scripts klaar zijn en dat er hard aan gewerkt wordt. Interessant is dat Nevins dit nieuws in 2015 ook naar buiten bracht. President of programming Gary Levine zegt hierop dat ‘ie zeer onder de indruk was van dat wat hij tot op heden heeft gezien. Het zou volgens hem ook een tv-serie worden die de Halo-fans, alsook de liefhebbers van een goede dramaserie goed gaan bevallen.

De serie werd aangekondigd in 2013, na de release van Halo 4, en werd onthuld als een samenwerking met Steven Spielberg. De serie zou officieel exclusief op je Xbox te zien zijn, maar maakte de stap naar netwerk Showtime.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.