High Moon Studios werkt aan Destiny

Destiny

PlayStation 4 Xbox One
8.9

Sterk

8.3

User Avg

High Moon Studios werkt aan Destiny

High Moon Studios werkt aan Destiny

Destiny is een hit. Miljoenen spelers trotseren dagelijks de gevaarlijke planeten in de game en werken zich momenteel door de laatste DLC heen. House of Wolves, zoals deze heet, is inmiddels iets meer dan een week te verkrijgen, maar het werken aan de game gaat door. Nu blijkt dat Bungie dit niet alleen doet. Uit een vacature van High Moon Studios (de ontwikkelaar achter de laatste Transformers-games), blijkt dat de studio helpt bij het creëren van content voor het spel. Bungie heeft dit daarna ook meteen bevestigd. Welk onderdeel van het spel door High Moon onderhanden wordt genomen is niet bekend.

Daarnaast laat Bungie weten dat op 2 juni de Iron Banner PvP terug gaat keren naar het spel. House of Wolves heeft hier enkele wijzigingen in gebracht en zorgt ervoor dat er nieuwe gear te verdienen is. Dus waar wacht je nog op, Guardian?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.