Hitman: The Complete First Season deze maand nog te koop

Hitman

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

8.7

User Avg

Hitman: The Complete First Season deze maand nog te koop

Hitman: The Complete First Season deze maand nog te koop

2016 was een bijzonder jaar voor de Deense ontwikkelaar IO Interactive en haar Hitman-serie. De zesde game in de wereldberoemde reeks werd namelijk voor het eerst in losstaande episodes uitgebracht. Zo konden fans en spelers de avonturen van hun favoriete kale killer als ware het een originele televisieserie ervaren. Iedere episode stond op zichzelf en bood spelers ontelbare mogelijkheden om hun doelen om te leggen, maar tegelijkertijd werd er een groter, overkoepelend verhaal verteld met een onthullende ontknoping aan het einde… en tevens een zinderende cliffhanger!

De reis begon vorig jaar in maart met een proloog en de locatie Parijs, gevolgd door Episode 2: Sapienza in april, Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus, Episode 5: Colorado in september en tot slot in oktober de seizoensfinale Episode 6: Hokkaido.

Miljoenen spelers hebben genoten van Hitman maar er zijn nog altijd heel veel spelers die al die tijd gewacht hebben op dít moment: de release van de game op disc, in een luxe Steelbook uitvoering, met daarop alle episodes gebundeld. Met Hitman: The Complete First Season kunnen spelers alles van Hitman beleven. Je krijgt in een keer toegang tot alle locaties, alle live content, de Contracts Mode en aanvullende game updates. Geduld wordt beloond want alle verbeteringen en aanpassingen die in 2016 doorgevoerd zijn – zoals meer opties voor spelers, kortere laadtijden, aanvullende wapens, duidelijkere plattegronden en meer – zijn nu stuk voor stuk van kracht in The Complete First Season van Hitman op disc. Hannes Seifert, Studio Head bij IO-Interactive:

Het was een moedige beslissing om volledig digitaal en episodisch te gaan met HITMAN. Het veranderde onze ontwikkeling van de game fundamenteel, en het pakte voor ons zeer succesvol uit. Ik wil alle spelers opnieuw hartelijk danken voor het mogelijk maken hiervan! Samen hebben we de grootste en best herspeelbare locaties ooit in een HITMAN-game gemaakt, en sinds de lancering elke week nieuwe live content toegevoegd. En hoewel het eerste seizoen nu afgerond is, is dit nog maar het begin voor onze immer uitdijende World of Assassination.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.