Horns of the Reach beschikbaar voor Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online: Morrowind

PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

Horns of the Reach beschikbaar voor Elder Scrolls Online

Horns of the Reach beschikbaar voor Elder Scrolls Online

Vanaf nu is de eerste DLC voor The Elder Scrolls Online beschikbaar sinds ESO: Morrowind in juni. De Horns of the Reach DLC game pack introduceert twee nieuwe dungeons – Falkreath Hold en Bloodroot Forge – dit naast een heel aantal nieuwe items. Naast de release van Horns of the Reach zijn er een aantal aanpassingen aan de basisgame gratis beschikbaar voor alle spelers, zo ook een nieuwe PvP Battlegrounds mode, Chaosball, en een nieuwe map, Arcane University.

De Horns of the Reach two-dungeon pack is nu beschikbaar voor PC en Mac, en die is gratis voor alle ESO Plus Members, of te koop via de Crown Store voor 1,500 Crowns. Alle aanpassingen en verbeteringen die Update 15 bevat zijn gratis beschikbaar voor alle spelers, terwijl Battleground aanvullingen beschikbaar zijn voor iedereen die ESO: Morrowind heeft (Om Battlegrounds te kunnen spelen heb je ESO: Morrowind nodig). Beide zullen ook beschikbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One op dinsdag 29 augustus.

In Bloodroot Forge en Falkreath Hold, twee nieuwe en uitdagende dungeons, nemen 4-speler teams het op tegen hordes van de Dreadhorn Clan. Beide dungeons bevatten unieke item sets, monster maskers, achievements en collectibles. Horns of the Reach is ook beschikbaar in een speciale Collector’s Bundle, die ook een aantal unieke items bevat met Horns of the Reach als thema waaronder de Karthwolf Charger mount, Karthwolf Shepherd pet, en vijf Crown Experience Scrolls. Deze exclusieve bundel is slechts voor een beperkte periode beschikbaar via de Crown Store voor 3,500 crowns.

Naast Horns of the Reach, geeft ZeniMax Online Studios ook Update 15 vrij voor PC en Mac, en daarmee een hele rits aanpassingen waar alle spelers gratis van genieten, zo ook toevoegingen aan de nieuwe Battlegrounds PvP, gratis voor al wie ESO: Morrowind heeft. Battlegrounds uitbreidingen bevatten onder meer een nieuwe arena – Arcane University, te vinden in het hart van de gehavende universiteit van Cyrodiil – zo ook de nieuwe game mode, Chaosball, waarin spelers de bal moeten veroveren en beschermen en zo punten voor het team verzamelen. Voor meer info, check de Battlegrounds preview. De algemene game updates in Update 15 – gratis voor alle spelers – bevatten fixes, toevoegingen, aanpassingen en verbeteringen waar iedereen kan van genieten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.