Iconishe mangaserie Bleach toegevoegd aan Jump Force

Iconishe mangaserie Bleach toegevoegd aan Jump Force

Vandaag onthult Bandai Namco Entertainment Europe drie nieuwe speelbare personages van de klassieke mangaserie Bleach – en een nieuwe locatie – voor de recent aangekondigde titel Jump Force.

Drie iconische namen van Bleach worden toegevoegd aan Jump Force – die de grootste helden en schurken uit de 50-jarige geschiedenis van Shueisha’s invloedrijke Japanse Weekly Shonen Jump manga bevat – Ichigo, Rukia en Aizen.

Bleach volgt de heldendaden van de vurige tiener Ichigo Kurosaki die de krachten van een Shinigami (Soul reaper) erft, die hem verplicht om mensen te beschermen tegen boze geesten en afreist naar spookachtige locaties om hen te beschermen. De drie nieuwe speelbare personages zijn:

Ichigo Kurosaki – Eens een eenvoudige scholier met het vermogen om geesten te zien, werd Ichigo de sterkste Shinigami (Soul Reapers) ooit na zijn ontmoeting met een Hollow; een spectraal wezen dat probeerde hem te doden.

Rukia Kuchiki – Rukia is een Soul Reaper van een adelijke familie die is gespecialiseerd in Kido (de magie van de Soul Reapers). Haar ijs-zwaard wordt beschouwd als een van de mooiste zwaarden van de Souls Society.

Sōsuke Aizen – Een kapitein van de Gotei 13, Aizen is een mysterieuze man. Hoewel kalm aan de oppervlakte, achter dit serene uiterlijk ligt misschien een van de meest bekwame leden van de soul society.

Daarnaast wordt ook de nieuwe Hong Kong-locatie onthuld, een van de vele locaties uit de echte wereld. In de straten worden manga-karakters verlicht door neonlantaarns en de oogverblindende lichten van een regenachtige stad als ze vechten in de schaduw van Blackbeard’s schip dat op mysterieuze wijze is neergestort.

Jump Force bevat de meest populaire en klassieke manga/anime franchises waaronder Dragon Ball Z, One Piece, Naruto en vele anderen. Spelers kunnen hun droomteam van drie personages samenstellen en het uitvechten in prachtige omgevingen waaronder New York City’s Times Square en Matterhorn in de Alpen. Jump Force brengt de titanen van de Japanse popcultuur realistisch tot leven dankzij de Unreal Engine 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.