Injustice 2 officieel aangekondigd

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Injustice 2 officieel aangekondigd

Injustice 2 officieel aangekondigd

De geruchtenmolen draaide al op volle toeren na de gelekte poster gisteren, maar nu is het ook echt officieel: Injustice 2 komt naar Xbox One en PlayStation 4. Het vervolg op Injustice: Gods Among us, dat in 2013 verscheen, krijgt nieuwe characters en omgevingen en daarnaast zal interactie met en destructie van die omgevingen een grotere rol gaan spelen.

Daarnaast wordt het Gear System geintroduceerd, waarmee spelers hun eigen Superman, Batman en uiteindelijk ultieme Injustice-universum kunnen maken. Dat systeem maakt gebruikt van RPG-mechanics aan de hand waarvan je je character kunt upgraden. Upgrades speel je vrij door loot in te zetten en je kunt er niet alleen het uiterlijk van je personage, maar ook je speelstijl en strategie mee aanpassen. Daarmee kan bijvoorbeeld jouw Aquaman volledig verschillen van die van iemand anders.

Injustice 2 verschijnt in 2017, ongetwijfeld krijgen we meer te zien op de E3!

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).