Imperial City nu verkrijgbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Imperial City nu verkrijgbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Imperial City, de eerste DLC-uitbreiding voor de award-winning multiplayer roleplaying game The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PC en Mac. Imperial City zal ook verkrijgbaar zijn voor Xbox One op 15 september en voor PlayStation 4 op 16 september.

Imperial City, het hart van het Cyrodiilic Empire, werd door de Daedric Prince Molag Bal overgenomen waardoor de drie allianties het niet alleen tegen de Daedric-legioenen moeten opnemen maar ook tegen elkaar. De eerste DLC-uitbreiding voor de grootste Elders Scrolls-game ooit, ontwikkeld door ZeniMax Online Studios, zit boordevol nieuwe content. Imperial City voegt uren gameplay toe en introduceert onder meer nieuwe omgevingen, quests, vijanden en exclusieve items voor elk type avonturier.

Nieuwe PVE- en PVP-content
Zes Imperial Districts, ga de strijd aan met Molag Bal en de andere allianties.

Extra dungeons
Het uitgebreide Imperial Sewers-netwerk maakt nieuwe PVP- PVE-uitdagingen mogelijk voor kleine groepjes avonturiers, terwijl de White-Gold Tower en Imperial Prison uitdagend genoeg zijn voor PVE-avonturiers op zowel Normal als Veteran qua moeilijkheidsgraad.

Nieuwe quests, vijanden en personages
Of je nu deelneemt aan PVP-gevechten in de Imperial Districts of in één van de nieuwe dungeons ronddwaalt; spelers zullen nieuwe quests en vijanden voorgeschoteld krijgen, inclusief de Xivkyn.

Extra wapens, armor en een nieuwe munteenheid
Vecht tegen het leger van Molag Bal en steel Tel Var Stones, een nieuwe munteenheid die je kan gebruiken om de exclusieve Veteran Rank 16-wapens en armor te kopen of ga op zoek naar nieuwe Treasure Vaults die andere rariteiten kunnen bevatten.

Exclusieve Imperial City-verzamelobjecten en -items
Imperial City exploreren of de Crown Store bezoeken zal spelers belonen met een reeks nieuwe verzamelobjecten, waaronder huisdieren, mounts, kleren en polymorphs!

Imperial City is inbegrepen in het ESO Plus-lidmaatschap of is verkrijgbaar voor 2,500 crowns via de Crown Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.