Inasa Yoarashi nieuw personage in My Hero One’s Justice

Inasa Yoarashi nieuw personage in My Hero One’s Justice

Bandai Namco Entertainment Europe is verheugd aan te kondigen dat de meester van de wervelwind, Inasa Yoarashi, een nieuw speelbaar personage is in My Hero One’s Justice. Inasa Yoarashi, alias Gale Force, is verkrijgbaar vanaf 14 november. Het personage heeft, zoals de eerder verschenen DLC karakters Endeavor en Deku Shoot, ook zijn eigen mission pack.

Ondanks dat hij bovenaan het verlanglijstje van UA High School stond, boven Katsuki Bakugo en Shoto Todoroki, wees Inasa het aanbod af zich hierbij aan te sluiten. In plaats daarvan voegde hij zich bij Shiketsu High School, waar hij gezien wordt als een van de meest gerespecteerde studenten van zijn generatie.

Zijn Whirlwind Quirk geeft hem de mogelijkheid de wind te manipuleren om de afstand tussen hem en zijn tegenstander te controleren. Door zijn kracht te gebruiken heeft hij volledige controle over de arena, waardoor hij een expert is in langeafstandsaanvallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.