Judgment Day komt naar World of Tanks met Terminator 2

Judgment Day komt naar World of Tanks met Terminator 2

Zeg maar Hasta la Vista tegen Skynet in World of Tanks op de PC en World of Tanks Blitz op Nintendo Switch, Steam, IOS, Android, Windows 10 and Mac OS X. Wargaming kondigt een epische samenwerking aan met Terminator 2: Judgment Day voor hun games in een tijdelijke gebeurtenis in januari.

Vanaf 12 januari kun je, tot en met de 26e van de maand, op de PC aan de slag met nieuwe tanks, reizen door de tijd en veel gesmolten metaal. Daarnaast kan de nieuwe T-823 tank ook nog eens het uiterlijk krijgen zoals je dat wil wanneer je denkt aan de iconische film. De campagne heeft vijftig levels en iedere speler kan mee doen.
In World of Tanks Blitz is Operation Hasta la Vista inmiddels al beschikbaar en geeft spelers een Cyborg tank, alsook de legendarische T-800 camouflage, tien avatars en meer. Het event loopt daar tot en met 31 januari.
In beide versies van de game is een speciale soundtrack te horen tijdens het spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.