Kijk achter de schermen bij Sniper Elite 3

Kijk achter de schermen bij Sniper Elite 3

Rebellion en 505 Games geven de nieuwste Behind The Scenes video voor Sniper Elite 3 vrij. De video draagt de naam “Developer Q+A – part one” en laat de cruciale rol van de community zien bij de ontwikkeling van de game. Bekijk alvast de verbeteringen op de keuzes van de spelers en hoe de verschillen in omgeving invloed hebben op de gameplay.

Sniper Elite 3, het laatste hoofdstuk in de prijswinnende serie, neemt spelers mee naar een nietsonthullend, exotisch terrein van het Noord-Afrikaanse WO II conflict, in de strijd tegen een nieuwe, dodelijke vijand. Sniper Elite 3 is in Europa verkrijgbaar op 27 juni voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Spelers die de game nu bestellen ontvangen de pre-order bonus “Hunt The Grey Wolf”.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.