Pre-order bonus Sniper Elite 3

Pre-order bonus Sniper Elite 3

Sommigen beweren dat Hitler zichzelf neerschoot in een bunker in Berlijn in 1945. Anderen geloven dat hij al twee jaar daarvoor op een geheime reis naar Noord-Afrika door een kogel van een sluipschutter om het leven kwam. Of was dit zijn dubbelganger? Beslis het zelf wanneer je je handen weet te leggen op de Sniper Elite 3 pre-order bonus “Hunt The Grey Wolf.”

Hitler, codenaam van de geallieerden “Grey Wolf”, en zijn dubbelganger gaan op een geheime reis naar Libische haven van Tobruk in 1942. Ter voorbereiding op zijn missie en de cruciale laatste schot moet OSS Agent Karl Fairburne heimelijk infiltreren in de eeuwenoude straten en op de daken van de door de Duitsers ingenomen stad. Door de enorme open omgeving, wisselende identiteiten van de doelwitten, dagboeken en locaties zijn geen van de twee speelsessies hetzelfde. De vraag is – weet jij feit van fictie te onderscheiden, het echte doelwit van de dubbelganger?

Sniper Elite 3 neemt spelers mee naar een nietsonthullend, exotisch terrein van het Noord-Afrikaanse WO II conflict, in de strijd tegen een nieuwe, dodelijke vijand. De game is vanaf 27 juni voor te koop voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Daarnaast is de game digitaal te krijgen via Xbox Live, PlayStation Network en op de PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.