Kingdom Hearts III naar Xbox One en PlayStation 4

Kingdom Hearts III naar Xbox One en PlayStation 4

Square Enix heeft vandaag Kingdom Hearts III aangekondigd, het volgende deel van de gevierde Kingdom Hearts-franchise die in maart 2012 haar 10-jarig bestaan vierde. De hoofdrol in Kingdom Hearts III wordt gespeeld door een volwassen Sora, die op avontuur gaat met Mickey, Donald en Goofy in nieuwe en legendarische Disney-werelden. Kingdom Hearts III maakt volledig gebruik van next-gen console-technologie├źn om een ongelooflijk universum boordevol Disney-materiaal neer te zetten.
Meester Xehanort, die gelooft dat licht en duisternis in evenwicht moeten blijven, wil een oorlog tegen de ’tirannie van het licht’ ontketenen om de balans te herstellen. In een poging om het plan van Xehanort te verijdelen, gaan Sora, Donald en Goofy op zoek naar de zeven bewakers van het licht en de “Key to Return Hearts”, terwijl koning Mickey en Riku eerdere Keyblade-dragers proberen op te sporen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.