Komt Assassin's Creed: Rogue naar last-gen?

Komt Assassin's Creed: Rogue naar last-gen?

Later dit jaar verschijnt Assassin’s Creed Unity voor de Pc, PlayStation 4 en Xbox One. Je zou haast vergeten dat er nog een deel in de serie gaat verschijnen voor de vorige generatie spelcomputers. Ook spelers met een Xbox 360 en PlayStation 3 kunnen een nieuw avontuur beleven tegen het einde van dit jaar. Echter, Ubisoft is hier bijzonder stil over. Codenaam Assasssin’s Creed Comet is al vaker opgedoken, maar info blijft uit. Wel geeft de ontwikkelaar aan dat we spoedig meer gaan weten. Misschien op de aankomende Gamescom?

Toch lijkt het alsof we iets te weten zijn gekomen. Een internetwinkel uit Zweden heeft namelijk Assassin’s Creed: Rogue opgenomen in het assortiment voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het spel zou op 28 oktober moeten verschijnen. De pagina is inmiddels offline gehaald. Is dit dan de game waar we op wachten?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.