Ubisoft ontkent downgraden graphics Watch_Dogs

Ubisoft ontkent downgraden graphics Watch_Dogs

Tijdens de originele onthulling van Watch_Dog op de E3 van 2012, werden we allen bij de keel gegrepen door de graphics. Wat is Watch_Dogs prachtig! De game leek op de afgelopen E3 grafisch al minder indrukwekkend te zijn en nieuwe video’s hebben mensen laten denken dat Ubisoft de game minder mooi heeft moeten maken. Klik op het onderstaande plaatje en maak je oordeel. Toch lijkt dit volgens Tessa Vilyn, de nieuwe PR- en Events-manager van Ubisoft Benelux, niet het geval te zijn.

It is impossible. Of couse it is not downgraded at all. I love graphics, its because i know they look good i’m bummed they think differently about it… its a true next gen game for sure. Believe me the game is not downgraded, that would just be a bit ridiculous.

Jonathan Morin, creative director achter Watch_Dog, liet eerder ook weten dat de game niet lelijker is geworden. Hij beweert dat de game grafisch sinds 2012 alleen maar mooier is geworden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.