Watch_Dogs en The Crew uitgesteld

Watch_Dogs en The Crew uitgesteld

Jammer maar helaas, het gaat toch niet meer gebeuren. Ubisoft heeft gemeld dat zowel Watch_Dogs als The Crew last hebben van een uitstel. Het bedrijf bracht het nieuws zojuist naar buiten.

Our ambition from the start with Watch_Dogs has been to deliver something that embodies what we wanted to see in the next-generation of gaming. It is with this in mind that we’ve made the tough decision to delay the release until Spring 2014.

De reden van het uitstel is dat Ubisoft de beloofde kwaliteit wil verzekeren tijdens de gameplay. Dit staat hoger op de todo-lijst dan een snelle release. Er is nu eenmaal meer tijd nodig. Watch_Dogs, de game die origineel op 22 november uit zou komen, is verplaatst naar de lente van 2014, The Crew verschijnt in het fiscale jaar 2014-2015, dat is dus op zijn vroegst april 2014

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.