Kondigt Rockstar binnenkort Read Dead Redemption 2 aan?

Kondigt Rockstar binnenkort Read Dead Redemption 2 aan?

De CEO van Take-Two, Strauss Zelnick, liet tijdens een presentatie van de jaarcijfers een behoorlijke teaser vallen rondom de plannen van Rockstar. Nadat hij GTA Online had geprezen kwam hij met de volgende woorden.

Rockstar Games is of course hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.

Wat soon in moet houden is niet bekend, helemaal niet in het geval van een ontwikkelaar als Rockstar. We weten dat de studio nooit aanwezig is op de E3, maar een trailer van een nieuwe game zou daar best wel een bommetje kunnen zijn. De nieuwe game waarover gesproken werd, werd besproken terwijl fiscaal jaar 2018 op tafel lag. Dit begint in april 2017. Voor die tijd hoeven we de nieuwe game dus in ieder geval niet te verwachten. De hoop richting Red Dead Redemption 2 komt voort uit het feit dat er recentelijk wat lekken zijn geweest rondom het mogelijke project. Zo zou de complete map al online te zien zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.