Red Dead Redemption alsnog naar PC?

Red Dead Redemption alsnog naar PC?

Ken je Red Dead Redemption nog? De game van Rockstar waarin de cowboys centraal stonden? Het is zo’n vier jaar geleden dat deze (fantastische!) game verscheen op de consoles. Hoewel de PC-gamers lang hebben geroepen dat ze ook met de game aan de slag wilde gaan, is het spel nooit voor hun platform verschenen.

Een bezoeker van NewGAF vond een database van Microsoft waarin vermeldingen staan van games en applicaties die werken op de verschillende versies van Windows. En ja, daar staat Red Dead Redemption ook tussen. De game zou geschikt zijn voor Windows 7 en hoger.

Vorig jaar gingen de berichten dat Rockstar op zoek was naar een programmeur om games voor de PC te ontwikkelen. Zou het dan toch nog kunnen dat Red Dead Redemption alsnog het platform aan gaat doen?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.