Kopieert Middle-Earth: Shadow of Mordor code van Assassin's Creed?

Kopieert Middle-Earth: Shadow of Mordor code van Assassin's Creed?

Charles Randall heeft zijn medewerking verleent aan de eerste twee delen in de Assassin’s Creed-franchise. Ook hij zag de indrukwekkende trailer van Middle-earth: Shadow of Mordor. De man schrok zich een hoedje en verbaasde zich er over dat de game dezelfde animaties gebruikt als Assassin’s Creed. Hij vind het raar dat de code achter de Creed’s terecht is gekomen in een game die niets met Ubisoft te maken heeft. Wel is hij enthousiast over het uitlenen van de code aan andere ontwikkelaars, de game ziet er volgens hem interessant uit. Harde bewijzen heeft de man niet maar hij hoopt dat, wanneer dit waar blijkt te zijn, zijn naam toch in de aftiteling van Middle-earth komt te staan.

Seriously, can someone tell me how Assassin’s Creed 2 code and assets are in this Middle-Earth: Shadow of Mordor game? I know I don’t have any legal rights to what I did on Assassin’s Creed 2 but I sure hope I get a special thanks on that Middle Earth game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.