Krijg een nieuwe hero in Hearthstone door World of Warcraft te spelen

Krijg een nieuwe hero in Hearthstone door World of Warcraft te spelen

Blizzard heeft in World of Warcraft een nieuwe achievement geïntroduceerd. Wanneer je met een nieuw personage level 20 weet te behalen, krijg je in Hearthstone: Heroes of Warcraft een nieuwe hero om mee te spelen. Liadrin, zoals de hero heet, zal dan meteen te vinden zijn in je kaartenspel. Helaas werkt de achievement niet achteruit, je oude personages zullen deze dus niet unlocken. Pas wanneer je vanaf 11 maart level 20 bent geworden, zal de achievement (en de hero) vrijgespeeld worden. Voor Hearthstone spelers die geen World of Warcraft spelen: de trial voor World of Warcraft is gratis te downloaden waardoor je gratis tot level twintig kunt spelen. En ook dan zal de hero van jou zijn.
Het is niet de eerste keer dat Blizzard een cross-game unlock brengt. Wanneer je namelijk drie games wint in Hearthstone krijg je de Hearthsteed mount in World of Warcraft gratis.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.