Krijgt Resident Evil een televisieserie?

Krijgt Resident Evil een televisieserie?

Resident Evil: The Final Chapter was de laatste film in de franchise. Klinkt logisch met zo’n naam, niet waar? Toch werd vlak na de release van die film een reboot aangekondigd. Echter, dat lijkt nu niet meer zo heel zeker te zijn. Variety laat namelijk weten dat de productiemaatschappij achter de films, Constantin, overweegt om in plaats van een nieuwe film een tv-serie te maken. Martin Moszkowicz, CEO van Constantin:

Het is voor ons het meest belangrijk om het op een creatieve manier goed te krijgen. Dit zodat mensen niet gaan denken dat het meer van hetzelfde gaat zijn. Dat is waar het tegenwoordig om draait. Een frisse, andere benadering.

Paul W.S. Anderson, de regisseur van de eerste films, alsook actrice Milla Jovovich zijn niet bij het nieuwe project betrokken. We weten inmiddels dat die twee bezig zijn om een andere game te verfilmen, te weten Monster Hunter.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.