Laatste Splatoon map verschijnt morgen

Laatste Splatoon map verschijnt morgen

Het einde van de vloed aan gratis updates voor Splatoon komt eraan, maar Nintendo doet het wel met een knalletje in de vorm van de laatste gratis map voor de game. Ancho-v games heet de map en het strijdtoneel speelt zich af binnen de muren van een game ontwikkelaar die bevolkt wordt door kwallen. Laat dat maar effe bezinken.

Een leuke feature aan deze map is in elk geval dat de stage behoorlijk verticaal is en dat je met verf ventilatoren kan manipuleren om zo op de hogere stukken te komen en het voordeel te hebben, een beetje zoals Obi-Wan, maar dan met een verfspuiende gun. Deze laatste gratis update is het einde van een hele reeks aan gratis content die Splatoon sinds release heeft uitgebreid tot een behoorlijk lijvig pakket aan mulltiplayer fun.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.