Launch trailer Enemy Front vrijgegeven

Launch trailer Enemy Front vrijgegeven

Easy Interactive en CI Games hebben de launch trailer vrijgegeven voor de langverwachte WWII first-person shooter Enemy Front, die gepland staat voor release op 12 juni voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

De gloednieuwe video toont de meeslepende verhaallijn van de game als spelers de wapens oppakken en samen met de verzetsstrijders het opnemen tegen de gelederen van het Nazi-leger. De trailer geeft kijkers een klein voorproefje op het snipen, het veroveren en de aanvallen die plaatsvinden op verschillende Europese slagvelden in Enemy Front.
Enemy Front speelt zich af in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Spelers kruipen in de huid van een Amerikaanse correspondent, Robert Hawkins, terwijl hij zij-aan-zij vecht met verzetsstrijders tegen de Nazi invasie in Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en de opstand in Warschau, Polen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.