Launch trailer voor BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1

Launch trailer voor BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1

BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 1 is het tweede add-on content pack voor het awardwinnende BioShock Infinite en plaatst Booker en Elizabeth in een verhaal in film-noir stijl dat hen situeert in een glimmend Rapture op de vooravond van haar ondergang.

BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 1 kan los gekocht worden voor €14,99 of als onderdeel van de BioShock Infinite Season Pass die te koop is voor €19,99. De Season Pass, vanaf vandaag te koop voor alle platformen via online verkoopkanalen, bevat €35,00 aan speelbare content voor €19,99. Dat is inclusief beide Burial at Sea afleveringen, de eerder uitgekomen Clash in the Clouds add-on pack, evenals de Early Bird Special Pack met krachtige wapen-upgrades, exclusieve gouden wapenskins en infusion bottles, die de mogelijkheden van een speler vergroten.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.