Legendarische Pokemon Raikou en Entei in april beschikbaar

Pokémon Sun/Pokémon Moon

3DS
9.4

Geweldig

Legendarische Pokemon Raikou en Entei in april beschikbaar

Legendarische Pokemon Raikou en Entei in april beschikbaar

The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat Entei en Raikou de volgende Pokémon zijn die een rol spelen in het langdurige festijn met Legendarische Pokémon. Vanaf 4 april worden de Legendarische Pokémon Raikou en Entei draadloos via Nintendo Network verspreid voor de videospelen Pokémon Sun, Pokémon Moon, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon op systemen in de Nintendo 3DS-familie.

Beide sterke Legendarische Pokémon zijn afkomstig uit de regio Johto. Raikou kan bliksemflitsen schieten uit de regenwolken op zijn rug, en Entei is naar verluidt geboren in een uitbarstende vulkaan. Ze vormen allebei een belangrijke versterking voor het team van elke Trainer. Spelers krijgen één deze Legendarische Pokémon in hun spel. Welke dat is, wordt bepaald door de versie die ze hebben. Daarnaast ontvangen ze een extra cadeau bij verzilvering in Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon.

Vanaf 6 april zal de Pokémon TCG-collectie ‘Legends of Johto GX Collection’ verkrijgbaar zijn bij de deelnemende verkooppunten. Deze indrukwekkende collectie bevat nog nooit eerder verschenen glimmende promokaarten met Entei-GX en Raikou-GX en nog veel meer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.