LEGO Marvel's topwetenschapper M.O.D.O.K. is terug in blokvorm

LEGO Marvel's topwetenschapper M.O.D.O.K. is terug in blokvorm

De zelfverklaarde snode topwetenschapper van het Marvel Universum en zijn schurkachtige cohorten zijn terug in LEGOMarvel Super Heroes. De game is 13 november beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita, PC en verschijnt later op de next-gen consoles. Vandaag zien we een eerste afbeelding van M.O.D.O.K. In de game zie je hoe M.O.D.O.K. en zijn snode bende in al hun duivelse glorie de strijd aangaat met de superhelden van het Marvel Universum. Sluit je aan bij de strijdmacht van LEGO Marvel Super Heroes om de aarde te redden van grote schurken als Loki, The Green Goblin, Doctor Octopus, Venom, Abomination en vele anderen.

LEGO Marvel Super Heroes brengt een origineel verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen worden de krachten gebundeld om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook belangrijke locaties uit het Marvel universum bezoeken, zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion. Wij gingen eerder al aan de slag met het spel. Onze bevindingen zijn hier te vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.