Lenovo en Disney breiden Star Wars: Jedi Challenges uit met nieuwe multiplayer-modus

Lenovo en Disney breiden Star Wars: Jedi Challenges uit met nieuwe multiplayer-modus

Voor de eerste keer in het bestaan van Star Wars: Jedi Challenges kunnen Star Wars-fans via de multiplayer-modus tegen elkaar lightsaber battlen. Dit is de nieuwste uitbreiding voor de AR-smartphone game van Lenovo en Disney. De update, die Lightsaber Versus Mode heet, is de tweede gratis update sinds de lancering van het product in november 2017. Lightsaber Versus Mode is vanaf nu beschikbaar in de Star Wars: Jedi Challenges app, die gratis te downloaden is in de App Store en Google Play.

Star Wars: Jedi Challenges geeft fans de kans te trainen als een jedi en te battlen in AR tegen legendarische dark side-schurken zoals Kylo Ren en Darth Vader. Lenovo en Disney hebben geluisterd naar de fans en de nieuwe nieuwe multiplayer-modus ontwikkeld, die het mogelijk maakt dat de twee spelers in dezelfde kamer lighsaber-gevechten kunnen doen. Beide spelers hebben hiervoor de smartphone-powered Lenovo Mirage AR-headset, Lightsaber Controller, Tracking Beacon en een compatibele smartphone nodig. Dit is de eerste keer dat twee spelers tegelijkertijd kunnen spelen terwijl ze het lichtzwaard van de andere speler in AR kunnen zien.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.