Mario Kart 8 moet de redding van de Wii U zijn

Mario Kart 8 moet de redding van de Wii U zijn

Het gaat niet goed met de Wii U. Dat is duidelijk. Gelukkig verschijnt er bijna een titel voor het systeem die het tij kan keren. Nee, die het tij moet gaan keren. Nintendo laat in een interview met MCV weten dat Mario Kart 8 de Wii U moet gaan redden. Roger Langford, Nintendo UK’s Brand Manager, zegt in het interview dat de game zeer succesvol moet gaan worden.

Een succesvolle lancering is enorm belangrijk en we blijven de game in 2014 en daarna promoten.

Daarnaast ging Langford in op de speciale actie rondom het kopen van Mario Kart 8.

Wanneer je de Mario Kart 8-bundel koopt, kan je Wii Party U of Nintendo Land downloaden als je een familie bent. Als je een echte Mario-fan bent, neem je New Super Mario Bros U. We hebben ook gekeken naar de meer core gamers, daarvoor hebben we Monster Hunter 3 en The Wonderful 101. We bieden zoveel variatie, omdat Mario Kart een grote doelgroep aantrekt.

Mario Kart Wii was de best verkopende game op het platform (buiten Wii Sports). Het is dus niet meer dan logisch dat Nintendo hoog in wil zetten met de titel. Wij denken dat het goed moet komen met Mario Kart 8. We gaven de game een zeer sterke score in de review.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.